Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Je ziet ze overal en ze zijn superhandig om jouw favoriete muziek te luisteren of mee te bellen – draadloze oordopjes! Toch is het belangrijk om goed in de gaten te houden waar je nou precies rekening mee moet houden bij het kopen van de beste draadloze oordopjes. Er kan namelijk een behoorlijk kwaliteitsverschil in zitten.
Wij van Techgiant zullen je graag vertellen waar je op moet letten en welke draadloze oordopjes momenteel het beste uit de test komen zodat jij met plezier muziek kunt luisteren. Techgiant verzamelt veel verschillende informatie die nodig is om tot een top 5 te komen van de beste draadloze oordopjes van dit moment. Er wordt gekeken naar belangrijke punten waar je op moet letten bij de aanschaf van diverse draadloze oordopjes. Hieronder vind je een zeer specifieke uitleg over de punten waar je rekening mee moet houden.
Onze top 3
Onze favoriet
Of je nou met de bus reist, in het vliegtuig zit of achter je bureau, met de draadloze oordopjes van JBL Live Pro 2 heb je echt kwaliteit in huis.
Hoe is deze lijst met de beste draadloze oordopjes tot stand gekomen?
Techgiant.nl verzamelt veel verschillende informatie die nodig is om tot een top 5 te komen van de beste draadloze oordopjes Er wordt gekeken naar belangrijke punten waarbij je op moet letten bij de aanschaf van draadloze oorpjes. Hieronder vind je een zeer specifieke uitleg die je op weg zult helpen een juiste keus te maken. Let op, dit artikel laat je alleen de draadloze ooropjes zien. Uiteraard zijn er ook oordopjes met draad.
Wat zijn de beste draadloze oordopjes van dit moment?
Uit ons onderzoek is gebleken dat de JBL Live Pro 2 de beste draadloze oordopjes zijn. Deze draadloze oordopjes zijn het beste getest op geluidskwaliteit, batterijduur, pasvorm/comfort en bediening. De JBL Live Pro 2overtreft de concurrentie niet alleen op het gebied van geluidskwaliteit, batterijduur en pasvorm maar biedt ook een geweldige combinatie van geavanceerde functies! Het is duidelijk dat deze draadloze oordopjes uitblinken in alle aspecten, waardoor het een uitstekende keuze is voor als je op zoek bent naar hoogwaardige draadloze oordopjes.
#1
JBL Live Pro 2
Of je nou met de bus reist, in het vliegtuig zit of achter je bureau, met de draadloze oordopjes van JBL Live Pro 2 heb je echt kwaliteit in huis. De comfortabele in-ear oordopjes zorgen voor een erg mooi geluid. De rubberen uiteindes zorgen voor een fijn gevoel en zijn erg makkelijk schoon te maken.
Daarnaast zijn deze draadloze oordopjes ook uitgerust met Active Noise Cancelling, wat ervoor zorgt dat jij in erg veel gevallen altijd helder muziek hoort. Doordat de lage tonen nadrukkelijk aanwezig zijn, geniet je van een sterk basgeluid. Wil je de klank toch meer personaliseren? Dan kan je de My JBL Headphones app downloaden waarbij je via de equalizer alles kan aanpassen.
Naast het aanpassen van de muziekklank, kan je ook nog eens regelen hoe duidelijk je stem hoort. Dit doe je via de VoiceAware regel. Zo ben je dus altijd goed en helder te verstaan. Wel zo handig als je telefoongesprekken wilt voeren!
Voor- en nadelen van de JBL Live Pro 2
+ Wordt geleverd met een oplaadcase
+ IPX5, dus spatwaterbestendig!
+ Accuduur van maar liefst 10 uur en een accuduur van 30 uur
- Waterbestendig maar niet waterdicht, hou daar dus rekening mee.
Je volledig willen afzonderen van je omgeving? Dankzij de ANC op deze JBL Tune 230NC oordopjes bevind je je in je eigen bubbel! Zo heb je dus nauwelijks last van omgevingsgeluiden en beleef je je favoriete muziek als nooit tevoren.
Net zoals de nummer 1 beschikt deze ook over de My JBL Headphones app. Hierdoor pas jij het geluid helemaal naar eigen smaak aan. Het strakke design en de rubberen uiteindes van deze in-ear oordopjes zorgen voor extra comfort. Ideaal als je langdurig muziek luistert of vaak telefoongesprekken voert.
Ben je een fanatieke sporter? Dan is het fijn om te weten dat deze draadloze oordopjes de IPX4 certificering hebben. Een druppeltje zweet kan geen kwaad dus. De meegeleverde oplaadcase heeft een accuduur van 24 uur. Elk geschikt moment van de dag kan je genieten van muziek.
Voor- en nadelen van de JBL Tune 230NC
+ Supermakkelijk te verbinden door middel van de bluetooth functie
+ Door Active Noise Cancelling wordt omgevingsgeluid gefilterd
+ Licht gewicht, dus je voelt ze bijna niet
- Waterbestendig maar niet waterdicht, hou daar dus rekening mee
Net zoals zijn concurrenten beschikken de draadloze oordopjes van de Sony WF-C700N over Digitale Noise Cancelling. Hierdoor worden omgevingsgeluiden gefilterd en kan je bijvoorbeeld ongestoord verder werken op het kantoor. Het mooie van deze C700N oordopjes is dat ze over de Multipoint Pairing functie beschikken. Dit houdt in dat je de oordopjes kan verbinden met jouw telefoon én laptop tegelijk.
Net zoals bij JBL beschikt Sony over de Sony Headphones App. Hier personaliseer je je geluid en luister je dus altijd naar de klanken die je graag wilt horen. Ook kan je hier de bas instellen naar het gewenste niveau. Het mooie design met de comfortabele rubberen uiteindes voelt het zeer comfortabel in je oor.
De geluidskwaliteit en microfoon kwaliteit bij de Sony WF-C700N is zeer goed waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken over het telefoneren. Al met al zijn deze draadloze oordopjes van hoogwaardige kwaliteit.
Voor- en nadelen van de Sony WF-C700N
+ IPX5 Certificering, bestemd tegen water en zweet
+ 4.6 gram, superlicht dus!
+ Met multipoint pairing verbind je de oordopjes met 2 apparaten tegelijk.
Fanatieke sporters opgelet! De Shokz OpenRun oordopjes zijn de beste draadloze oordopjes voor het sporten. De over-ear oordopjes rusten op je jukbeenderen waarbij er door de ‘Bone Conduction’ technologie, geluidstrillingen naar je oor worden gestuurd. Dit leidt tot een zeer goede geluidskwaliteit en een fijn comfort.
Daarnaast zijn deze oordopjes volledig waterdicht zijn, kan je ze vrijwel overal mee naar toe nemen. Ook hoef je je niet druk te maken over de accuduur, de oordopjes gaan ongeveer 8 uur mee. Ideaal om jouw favoriete muziek mee te luisteren of te telefoneren. Door een simpele bluetooth verbinding heb jij de Shokz OpenRun binnen no time aan de praat!
De Shokz OpenRun komen niet met een oplaadcase. Daarentegen hebben deze draadloze oordopjes wel een snellaadfunctie waardoor je binnen 10 minuten al 1.5 uur muziek kan luisteren. Kortom ideale oordopjes voor de fanatieke sporter of voor als je een fan bent van de Bone Conduction technologie. De Shokz OpenRun heeft geen Active Noise Cancelling, hou hier rekening mee!
Voor- en nadelen van de Shokz OpenRun
+ Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid.
+ De Premiumpitch 2.0+ zorgt voor optimaal comfort.
+ De IPX6 certificering zorgt ervoor dat deze oordopjes waterbestendig zijn.
- Draag je een bril, dan is het lastig te combineren met de Shokz OpenRun
Op dit moment ideale draadloze oordopjes voor als je een iPhone of een Android smartphone hebt. De Apple Airpods 2 zijn van een erg hoogwaardige kwaliteit, zitten comfortabel in het oor en leveren erg goede geluidskwaliteit.
De Apple AirPods 2 gaan ook automatisch aan zodra je deze in je oor stopt en gaan automatisch op pauze wanneer je deze uit je oor haalt. Het mooie van de AirPods 2 is dat deze een H1 chip bevat. Deze zorgt er namelijk voor dat de oordopjes binnen een X aantal seconden met al jouw iCloud apparaten verbindt.
Misschien verbaast het je, maar deze draadloze oordopjes zijn ook te verbinden met Android apparaten. Je maakt dan gebruik van de basisfuncties zoals het luisteren naar muziek. Helaas zijn de Apple AirPods 2 niet uitgerust met ANC, let hier dus goed bij op.
Voor- en nadelen van de Apple Earpods Lightning Connector
+ Gemiddelde accuduur van 5 uur
+ Accuduur case van 19 uur
-De AirPods 2 zijn helaas niet waterbestendig.
-De AirPods 2 bevatten geen diepe bas tonen, hierdoor kan de kwaliteit van het geluid wat minder zijn als dat je gewend bent.
Waarop moet je letten bij het kopen van draadloze oordopjes?
Oordopjes zijn erg multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor veel doeleindes. Ze worden het meest gebruikt om muziek, podcast of andere content te luisteren. Of je ze nou in doet tijdens het sporten, achter je bureau zit of gewoon tijdens het lopen – het is belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren als je de beste draadloze oordopjes wil aanschaffen.
Connectiviteit
Toch wel één van de belangrijkste punten! Hoe kan je jouw draadloze oordopjes nou verbinden met je mobiele apparaat of ander bluetooth apparaat. Bij oordopjes is het belangrijk dat dit een gebruiksvriendelijk proces is zodat je niet voor verassingen komt te staan. In vrijwel alle gevallen krijg je een kleine handleiding mee hoe jij je oordopjes via bluetooth aan je smart apparaat kan verbinden.
Als je eenmaal bent verbonden zullen de oordopjes het laatst verbonden apparaat onthouden. Dit betekent dat als je de oordopjes volgende keer weer wilt gebruiken, deze automatisch verbinden met het laatst verbonden apparaat. Ideaal dus!
Geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van oordopjes is natuurlijk eigenlijk één van de eerste dingen waar je rekening mee houdt met het kopen van oordopjes. Hier zit nogal een verschil in en daarom is het aan te raden om goed te kijken naar de specificaties. Zo is de frequentie respons een belangrijk element en kies ook oordopjes met een gebalanceerd geluidsprofiel.
De frequentierespons geeft aan hoe goed de oordopjes verschillende frequenties kunnen weergeven. Een vlakke frequentierespons betekent dat de oordopjes alle tonen in het audiobereik evenwichtig weergeven. Dat zal je ook snel genoeg horen! Ook speelt de bas weergave een grote rol bij de aanschaf van oordopjes. Als je van een diepe bas houdt, kan dit een belangrijk aspect zijn. Net zoals de midden en hoge tonen. Al deze punten spelen een belangrijke rol met betrekking tot de geluidskwaliteit.
Batterijduur
Tegenwoordig zijn de draadloze oordopjes voorzien met een sterke accu die tot minimaal 5 uur mee kan. De oplaadcases die erbij worden geleverd kunnen de batterijen minimaal 19 uur lang opladen. Uiteraard is het per merk verschillend. Zo zie je bij de Apple Earpods een accuduur van 5 uur en hebben JBL-oordopjes een accuduur van 8 tot 10 uur! Een aanzienlijk verschil. Meer over de oplaadcase in het kopje hieronder.
Gebruik jij de oordopjes puur voor muziek? Of ga je er ook langdurig mee bellen? Alles is afhankelijk van het persoonlijke gebruik. Heb jij je oordopjes dus lang in, dan is het aan te raden om te kijken naar draadloze oordopjes met een lange accuduur.
Pasvorm en Comfort
De beste draadloze oordopjes komen in verschillende vormen en maten. Een absolute aanrader om even te kijken wat voor jou het lekkerst zit en wat het meest comfortabel aanvoelt. Je hebt namelijk verschillende type oorkussens die vervangbaar zijn, dit zorgt voor een aangenaam gevoel in je oor.
Daarnaast zijn er ook verschillende type oordopjes. Denk hierbij aan de over-ear en in-ear oordopjes. De over-ear oordopjes rusten op het oor, terwijl de in-ear oordopjes een klein stukje in de gehoorgang worden gestoken. Voor sommige voelt dit misschien iets minder comfortabel aan. Ook speelt gewicht een belangrijke rol, hoe lichter, hoe comfortabeler! Vooral als je ze langdurig in hebt.
Heb je de mogelijkheid om zowel de over-ear als in-ear oordopjes te passen? Dan is dit zeker aan te raden. Al met al is het belangrijk dat de oordopjes gewoon lekker aan voelen.
Ruisonderdrukking
Iets waar je je erg aan kan irriteren! Je probeert muziek te luisteren, maar je bent in een omgeving waar erg veel lawaai heerst. Dan ben je natuurlijk opzoek naar draadloze oordopjes met ruisonderdrukking. Of te wel Active Noise Cancellation (ANC).
Dit zorgt er namelijk voor dat constant geluid, zoals bijvoorbeeld gezoem, geroezemoes van mensen, of bijvoorbeeld wind aanzienlijk te verminderen. Hoe werkt dit precies? De draadloze oordopjes zijn dan uitgerust met ingebouwde kleine microfoons, die vangen het omgevingsgeluid op. Dit geluid wordt dan automatisch gefilterd als jij muziek aan het luisteren bent.
Een belangrijk punt dus als je zo goed mogelijk muziek wilt luisteren. Kijk daarom goed of de draadloze oordopjes uitgerust zijn met Active Noise Cancellation. Zo ben je altijd zeker van de beste geluidskwaliteit! Wil je nou meer informatie hebben over Active Noise Cancellation? Bekijk dan het filmpje onderaan dit artikel.
Oplaadcase
De oplaadcase is natuurlijk onmisbaar bij draadloze oordopjes. De oplaadcase zorgt ervoor dat de oordopjes automatisch worden opgeladen en biedt tevens ook een bescherming. Ook hier zijn verschillende batterijcapaciteiten van.
De capaciteit verschilt natuurlijk per merk zo zie je bij de Apple-oplaadcases een accuduur van 19 uur. Bij JBL ligt dit weer aanzienlijk hoger, deze heeft een accuduur van 30 uur. De meeste oplaadcases hebben ook een indicator lampje waaraan je kan zien wanneer de case opgeladen moet worden. De keus hangt dus af van jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast worden sommige oplaadcases ondersteunt door de snel-laad functie. Hierdoor je de oordopjes in korte tijd een aanzienlijke hoeveelheid batterijlevensduur kunt geven met slechts enkele minuten opladen. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt!
Bediening en functionaliteit
De draadloze oordopjes zijn vaak makkelijk te bedienen. Toch is het verstandig om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Je hebt namelijk verschillende bedieningsmogelijkheden. Denk hierbij aan de touch-controls en fysieke knoppen. Beide hebben dezelfde functies, maar werken toch iets anders.
Word je gebeld? Hoe neem je dan op? Draadloze oordopjes hebben vaak een touch-control waarmee je oproepen kan beantwoorden. Dit doe je bijvoorbeeld door op de oordopjes te dikken, vegen of knijpen. Zo zijn er nog meer functies die draadloze oordopjes kunnen aanbieden. Tevens kan je hiermee ook de volume regelen en de muziek op pauze zetten. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om via deze knop de spraakbedieningsfunctie te activeren op je smartphone.
Microfoonkwaliteit
Ben je meer van het bellen? Dan is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de microfoon. Het heeft erg veel voordelen om te bellen via je oordopjes omdat je dan handsfree aan het bellen bent.
Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat de microfoon je een heldere stem geeft, een vorm van ruisonderdrukking/ windruisreductie heeft en compatibel is met spraak assistent. Denk hierbij aan Siri, Google Assistant of Amazon Alexa. Zo zorg je er in ieder geval voor dat al jouw gesprekken vlekkeloos verlopen zonder dat je elkaar slecht kan verstaan.
Waterbestendig
Ben je een fanatieke sporter? Dan vind je het ook belangrijk dat de oordopjes waterdicht zijn. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met zweet. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de geluidskwaliteit achteruitgaat door middel van het zweet/ water wat in de oordopjes loopt. Er is een bepaalde certificering die de waterbestendigheid van oordopjes weergeeft, hier onder een uitleg over wat deze certificering inhoudt:
- IPX4: Beschermd tegen opspattend water vanuit alle richtingen. Geschikt voor gebruik tijdens sporten waarbij de oordopjes met zweet in aanraking kunnen komen.
- IPX5: Beschermd tegen waterstralen met lage druk en uit elke richting. Geschikt voor gebruik tijdens regenachtige omstandigheden en intensieve sportactiviteiten.
- IPX6: Beschermd tegen krachtige waterstralen. Ook geschikt voor gebruik in regenachtige omstandigheden en bij intensieve sporten.
- IPX7: Kan worden ondergedompeld in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten. Geschikt voor gebruik bij activiteiten zoals zwemmen of gebruik in regenachtige omstandigheden.
- IPX8: Kan gedurende langere tijd onder water blijven, meestal dieper dan 1 meter. Geschikt voor gebruik tijdens zwemmen of duiken.
Merk en Prijs
Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met de prijzen van de beste draadloze oordopjes. Elk merk heeft zijn eigen prijs. Denk bijvoorbeeld aan de Apple oordopjes. Apple heeft een behoorlijke reputatie en daar betaal je ook voor. Daarentegen krijg je vrijwel altijd kwaliteit geleverd en weet je zeker dat je een goede keus maakt. Ook bij andere merken is dit het geval.
De prijzen kunnen sterk variëren. Van budgetvriendelijke oordopjes tot premium oordopjes met geavanceerde functies. Over het algemeen is het zo dat duurdere varianten betere geluidskwaliteit leveren. Daarom is het belangrijk om te kijken of het allemaal binnen je budget past. Ook bij oordopjes is het zo, goedkoop is vaak duurkoop
Waarom draadloze oordopjes kopen?
De keus voor draadloze oordopjes is eigenlijk heel makkelijk! Je gaat voor gemak en mobiliteit. Er zit namelijk geen kabeltje in de weg wat ze dus ideaal maakt voor het sporten, reizen of het onderweg zijn. Daarnaast is er ook een veel groter assortiment van draadloze oordopjes ten opzichte van de bedrade oordopjes, dit maakt de keus soms moeilijker, maar is wel meer mogelijk. Ook hebben de draadloze oordopjes ten opzichte van de bedrade een betere geluidskwaliteit en diepere bas tonen.
Overigens worden draadloze oordopjes ook vaak gekocht om met de trend mee te gaan. De stijl en design van draadloze oordopjes zijn hypermodern en daardoor ook vrij populair. Dit is niet alleen voor de looks, maar ook om comfort te bieden. Ook zijn draadloze oordopjes tegenwoordig erg makkelijk op te laden. Je hebt de normale opladers, een oplaadcase en de eventuele snel laders. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je snel zonder muziek zit of dat je niet meer handsfree kan bellen.
De geavanceerde functies zoals touchbediening, ruisonderdrukking en spraakassistenten zorgen ervoor dat je van alle gebruiksgemakken bent voorzien. Kortom je uiteindelijke besluit om draadloze oordopjes te kopen hangt af van je persoonlijke voorkeur, gebruiksscenario's en je budget.
Wat zijn de voordelen van draadloze oordopjes?
+ Geen kabels! Het meest voor de hand liggende voordeel is dat draadloze oordopjes geen kabels hebben die je bewegingen beperken. Dit maakt ze handig tijdens sporten, reizen of dagelijks gebruik, omdat je geen last hebt van een snoer dat in de weg zit.
+ Gemakkelijke Draagbaarheid. Draadloze oordopjes zijn compact en draagbaar. Ze worden geleverd in een oplaadcase die gemakkelijk in je zak past. Deze cases dienen niet alleen als opslag, maar ook als oplaadstation, waardoor je de oordopjes onderweg kunt opladen.
+ Stijlvol Ontwerp. Draadloze oordopjes hebben vaak een modern en stijlvol ontwerp. Ze zijn populair geworden vanwege hun compacte uitstraling en het ontbreken van kabels die door je kleding lopen.
+ Ruisonderdrukking en Omgevingsbewustzijn. Sommige draadloze oordopjes bieden actieve ruisonderdrukking (ANC) waardoor achtergrondgeluid wordt verminderd voor een betere luisterervaring. Anderen hebben omgevingsbewustzijn, waardoor je geluiden uit de omgeving kunt horen terwijl je naar muziek luistert.
Wat zijn de nadelen van draadloze oordopjes?
- Batterijduur: Draadloze oordopjes hebben een beperkte batterijduur, meestal variërend van enkele uren tot een dag, afhankelijk van het model en merk natuurlijk. Dit betekent dat je ze regelmatig moet opladen, vooral als je ze intensief gebruikt.
- Prijs: Kwalitatief hoogwaardige draadloze oordopjes kunnen duurder zijn dan bedrade oordopjes met vergelijkbare audiokwaliteit. De prijs kan dus een belangrijke factor zijn bij het overwegen van de aanschaf van draadloze oordopjes.
- Afhankelijk van bluetooth: Alle draadloze oordopjes worden verbonden via bluetooth met jouw smartphone. Dit kan soms een nadeel zijn als je bluetooth problemen ervaart.
- Verliesgevoeligheid: Draadloze oordopjes zijn klein en daardoor gemakkelijk te verliezen, vooral als ze niet goed in je oren passen. Misschien ook handig om daarom te kijken naar oordopjes met een nekband om dit risico te verminderen!
Wat houdt Active Noise Cancelling nou precies in?
Iets waar erg veel waarde aan gehecht wordt is de ruisonderdrukking. Zoals hierboven verteld is ruisonderdrukken eigenlijk het wegfilteren van omgevingsgeluid. Niets is vervelender dan naar je favoriete muziek te luisteren of een telefoongesprek te voeren, waarbij je allemaal omgevingsgeluiden hoort. Toch zitten er ook bepaalde nadelen aan, dit laten we je graag zien in het filmpje hieronder zodat jij alle weetjes te zien en te horen krijgt over ANC.
Hoe bedien ik de muziek en oproepen met mijn draadloze oordopjes?
Dit hangt af van het model. Sommige oordopjes hebben fysieke knoppen, terwijl andere touchbediening gebruiken. Kijk daarom dus goed in de handleiding voor specifieke instructies.
Wat moet ik doen als mijn draadloze oordopjes geen verbinding maken?
Probeer de oordopjes opnieuw in de koppelingsmodus te zetten, schakel Bluetooth uit en weer in op je apparaat, en zorg ervoor dat de oordopjes voldoende zijn opgeladen. Kijk ook eventueel in de handleiding voor specifieke oplossingen.
Hoe kan ik de pasvorm van mijn draadloze oordopjes verbeteren?
Veel draadloze oordopjes worden geleverd met verschillende maten oordopjes. Probeer de juiste maat te vinden voor een comfortabele en veilige pasvorm.
Kan ik met één oordopje luisteren terwijl het andere wordt opgeladen?
Dit is afhankelijk van het specifieke model. Sommige draadloze oordopjes ondersteunen het gebruik van één oordopje terwijl de andere wordt opgeladen, maar niet allemaal.
Wat is het verschil tussen waterbestendig en waterdicht?
Waterbestendige oordopjes kunnen enige mate van blootstelling aan vocht weerstaan, terwijl waterdichte oordopjes beter bestand zijn tegen water en kunnen worden ondergedompeld. De exacte specificaties verschillen tussen modellen.
Kan ik mijn draadloze oordopjes gebruiken met meerdere apparaten tegelijkertijd?
Sommige draadloze oordopjes ondersteunen multi-device pairing, wat betekent dat ze met meerdere apparaten kunnen worden gekoppeld. Denk hierbij aan de Sony WF-C700N. Kijk daarom in de handleiding voor meer info.
Geplaatst op: 17-01-2024
DoorJim
Hallo allemaal! Ik ben een 33 jarige gepassioneerde vader met een liefde voor de techwereld. Mijn dagen beginnen altijd met een blik op de nieuwste ontwikkelingen in de techindustrie. Een regelrechte liefhebber van gadgets en innovatieve technologieën.
Of het nou gaat om de nieuwste smartphones, slimme apparaten of cutting-edge software, ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn passie te voeden maar ook te delen. De techwereld was voor mij niet slechts een industrie; maar een markt dat voortdurend evolueerde. Ik ben vastbesloten om elke fase van die evolutie mee te maken. Mijn reis in de techwereld is nog lang niet voorbij. Ik kijk daarom ook erg uit naar de volgende innovatie die op mijn pad komt!