Een product wat bijna niet meer weg te denken is. De soundbars. Wil je jouw geluid een ultieme boost geven en je woonkamer tot een bioscoop ombouwen? Dan is de beste soundbar met subwoofer echt iets voor jou. Maar waar let je nou precies op bij de aanschaf van soundbars? Wij van Techgiant verzamelen veel verschillende informatie die nodig is om tot een top 5 te komen van de beste soundbars van dit moment. Er wordt gekeken naar belangrijke punten waar je op moet letten bij de aanschaf van diverse soundbars. Hieronder vind je een zeer specifieke uitleg over de punten waar je rekening mee moet houden.
Onze top 3
Onze favoriet
Ben je op zoek naar een mini-bioscoop ervaring? Zoek dan niet verder! De Sonos Arc + Mini Sub geeft je een geweldige geluidservaring.
Hoe is deze lijst met de beste soundbars tot stand gekomen?
Techgiant.nl verzamelt veel verschillende informatie die nodig is om tot een top 5 te komen van de beste soundbars. Er wordt gekeken naar belangrijke punten waarbij je op moet letten bij de aanschaf van de beste soundbars. Hieronder vind je een zeer specifieke uitleg die je op weg zal helpen een juiste keus te maken.
Wat zijn de beste soundbars met subwoofer van dit moment?
Uit ons onderzoek is gebleken dat de Sonos Arc + Sub Mini de beste soundbar is. Deze soundbar is het beste getest op het geluidskwaliteit, de subwoofer en compatibiliteit met de TV. De Sonos Arc + Sub Mini overtreft de concurrentie niet alleen op het gebied van deze aspecten, maar biedt ook een geweldige combinatie van geavanceerde functies, surround sound en gebruiksvriendelijkheid! Het is duidelijk dat deze soundbar uitblinkt in alle aspecten, waardoor het een uitstekende keuze is voor als je op zoek bent naar een hoogwaardige soundbar.
#1
Sonos Arc + Sub Mini
Ben je op zoek naar een mini-bioscoop ervaring? Zoek dan niet verder! De Sonos Arc + Mini Sub geeft je een geweldige geluidservaring. Deze set bestaat uit een soundbar in combinatie met een krachtige subwoofer. Zo ben je altijd zeker van diepe tonen en een krachtige bas. Dankzij de 3 kanalen word je werkelijk waar omringd door geluid.
Het mooie van deze soundbar is dat deze beschikt over Dolby Atmos. Hierdoor wordt het geluid naar het plafond gestuurd en wordt deze weerkaatst. Dit geeft je een extra surround feeling wat dus goed te merken is tijdens jouw favoriete actiefilms of series. De Sonos Arc is makkelijk te verbinden door de meegeleverde HDMI-kabel.
Tevens beschikt deze soundbar ook over een ingebouwde spraakassistent. Ideaal! Amazon Alexa of Google Assistent kunnen jou helpen met bepaalde spraakopdrachten. Zo wordt het gebruik van deze Sonos soundbar wel heel makkelijk. Het mooie van Sonos is dat deze vrijwel altijd beschikken over de 'Trueplay' -techniek. Dit zorgt ervoor dat het geluid wordt afgestemd op de akoestiek van de kamer waarin de soundbar zich bevindt. Kortom, een knaller van een soundbar.
Voor- en nadelen van de Sonos Arc + Sub Mini
+ Dankzij de 3.1 opzetting krijg je een geweldige surround sound
+ Strak design waarmee deze soundbar naadloos opgaat in je interieur
+ Door Dolby Atmos en Trueplay krijg je een ware geluidssensatie
- Soundbar beschikt niet over een bluetooth functie waarmee je je smartphone kan verbinden.
Een echte JBL knaller! De JBL Bar 1000 laat je volledig in de huid van je favoriete hoofdrolspeler kruipen. Een super helder geluid met een krachtige subwoofer. Dankzij de 7 ingebouwde speakers luister je naar een schitterend geluid. Net zoals andere soundbars, heeft de Bar 1000 ook een Dolby Atmos functie waardoor het geluid via het plafond wordt teruggekaatst naar jouw zitpositie. Als je dit nog niet eerder hebt ervaren, is dit een ware sensatie.
Het gebruiksgemak van deze JBL-soundbar is werkelijk erg fijn. Dankzij de ingebouwde spraakassistent ‘PureVoice’ stuur je de soundbar aan met verschillende spraakopdrachten. Best handig als je bepaalde dingen wil laten afspelen. Dankzij de 4 HDMI ingangen, optische ingang en internetaansluiting is de functionaliteit van deze soundbar erg nuttig.
Het mooie van deze soundbar is dat deze met 2 losse speakers komt die je eventueel zou kunnen vastklikken aan de soundbar. Doe je dit niet? Dan heb je 2 losse speakers die je eventueel elders in de ruimte zou kunnen plaatsen. Deze beschikken over een batterij die je zo nu en dan moet opladen. Dit geeft natuurlijk een onwijs mooie surround sound. Kortom: een regelrechte knaller voor in je huiskamer. Wil je nou meer info over deze JBL Bar 1000? Klilk dan hier.
Voor- en nadelen van de JBL Bar 1000
+ De 2 losse speakers zorgen voor een goede functionaliteit van de Bar 1000.
+ Door de bluetooth functie is de soundbar ook draadloos te verbinden.
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Citation Sub S
Eén van de marktleiders op het gebied van geluid. De Harman Kardon Citation biedt je een geweldig geluid met overweldigende diepe tonen. Deze soundbar beschikt over 2 speakers die naar boven gericht staan waardoor de Dolby Atmos technologie zijn werk kan doen. Het geluid wordt via het plafond naar jouw zitpositie gekaatst.
De gebruiksvriendelijkheid van deze soundbar is erg fijn. De Citation Multibeam 1100 is namelijk te bedienen via de Google Home app of met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant. Daarnaast kan je hem zowel met een HDMI-kabel als via bluetooth met je televisie verbinden. Hou er rekening mee dat er geen afstandsbediening meegeleverd wordt. In principe niet heel erg, want de touch-bediening op de soundbar zelf is erg makkelijk.
Naast zijn strakke design en het geweldige geluid is de Multibeam 1100 ook nog eens uitgerust met AirPlay en Alexa Multiroom. De Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via AirPlay, Alexa MRM en Chromecast built-in. Geniet van al jouw favoriete audio, internet radio, podcasts en luister in meerdere ruimten tegelijk, in adembenemende high-definition kwaliteit.
Voor- en nadelen van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100
+ Deze bundel zorgt voor een ware bioscoop sensatie, dankzij de 630W krachtige subwoofer.
+ Toegang tot erg veel diensten via Airplay.
+Dolby Atmos geeft een finishing touch.
-Smartphone kan je niet verbinden via NFC met de soundbar.
De Samsung HW-Q700C is een krachtige soundbar met een meegeleverde subwoofer. Hiermee zorg je voor een rijke geluidservaring. De HW-Q700C is uitgerust met 5 speakers waardoor je zeer ruimtelijk geluid krijgt. Het ruimtelijke geluid heb je niet alleen te danken aan de ingebouwde speakers, maar ook dankzij de Dolby Atmos Functie.
Het geluid komt van alle kanten en je ervaart het overal om je heen. Het geluid past zich ook automatisch aan naar de ruimte door SpaceFit Sound Pro. Letterlijk een kamervullend geluid. Daarnaast heeft de Q700C net zoals de Smart 600 een spraakassistent. Een gebruiksvriendelijke soundbar met een krachtig en helder geluid.
Tevens kan je erg gemakkelijk jouw favoriete muziek streamen via de bluetooth functie en is compatibel met Spotify! Het is een investering waar je erg veel plezier voor terug krijgt. Je zal echt genieten met het kijken naar films of series. Deze soundbar wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor je erg gemakkelijk kan schakelen tussen diverse bronnen of geluidsinstellingen. Een goede keus dus!
Voor- en nadelen van de Samsung HW-Q700C
+ Dolby Atmos zorgt voor een meeslepende geluidservaring
+ Spacefit Sound Pro voor ultiem geluid.
+ Makkelijk te besturen via de spraakassistent of de meegeleverde afstandsbediening.
- Wil je volledig omringd worden door geluid, is het aan te raden de Samsung SWA-9500S achterspeakers aan te schaffen.
Wil je een basis voor een thuisbioscoop in huis halen? Dan zit je met de Denon DHT-S416 meer dan goed. Deze toegankelijke soundbar met subwoofer geeft je een krachtig, helder en diep geluid. De meegeleverde subwoofer zorgt voor een mooie bas en diepe tonen. Dankzij de Dolby Digital ondersteuning krijg je een virtual surround sound. Ideaal voor je favoriete films en series!
De aansluiting van deze soundbar gaat via een HDMI-kabel. Perfect om jou de beste geluidskwaliteit te geven. Ook is er de mogelijkheid om de DHT-S416 via bluetooth met je televisie te verbinden. Dit maakt de functionaliteit van deze soundbar zeer veelzijdig. De meegeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat deze soundbar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. Je zou het bijna ‘Plug & Play’ kunnen noemen.
De Denon DHT-S416 beschikt over 2 kanalen, deze heeft dus een 2.1 aansluiting. Met een kleine surround touch. Deze positie heeft de Denon te danken aan de combinatie van al bovengenoemde punten. Een waardige positie voor een krachtige soundbar!
Voor- en nadelen van de Denon DHT-S416
+ Dolby Digital geeft een fijne surround sound.
+ Draadloos genieten via bluetooth of je Google Chromecast
+ Optische aansluiting mogelijk door de bijgeleverde kabel
- De Denon DHT-S416 beschikt helaas niet over Dolby Atmos.
Waarop moet je letten bij het kopen van een soundbar?
Soundbars worden tegenwoordig erg veel gebruikt om het geluid van je TV een boost te geven. Ze komen in allerlei vormen en maten, met of zonder subwoofer en zijn nog eens volledig persoonlijk aan te passen qua klank. Het is belangrijk om rekening te houden met verschillende punten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hieronder geven we je de belangrijkste punten om op te letten.
Compatibiliteit met de TV
Misschien gaat je eerste gedachte uit naar de geluidskwaliteit of connectiviteit van de beste soundbar, maar niet alle soundbars kunnen aangesloten worden op elk type televisie. Het is belangrijk om te kijken naar de fysieke aansluitingen van zowel de soundbar als je televisie. Veel moderne soundbars, zoals in deze top 5, gebruiken de HDMI-ARC (Audio Return Channel) functie. Kijk daarom goed of deze functie ook door je televisie wordt ondersteund, alleen zo krijg je de beste geluidskwaliteit.
Het is je misschien al opgevallen, maar bij populaire streamingsdiensten zoals Netflix, Amazon Prime, Disney en HBO wordt de Dolby Vision beeldkwaliteit ondersteund. Zo heb je ook Dolby Atmos voor het geluid. Dit geeft je een waanzinnige surround sound die je normaal alleen in de bioscoop meemaakt! Niet iedere soundbar ondersteunt dit, kijk daarom dus goed of zowel je televisie en soundbar Dolby Atmos ondersteunen.
Hoewel veel verschillende soundbars over het algemeen geschikt zijn met verschillende tv-merken. Is het toch verstandig om te kijken of je aan specifieke voorwaarden moet voldoen. Niet iedere LG-soundbar is compatibel met een Samsung televisie bijvoorbeeld.
Connectiviteit
Toch wel ook één van de belangrijkste punten! Hoe kan je jouw soundbar nou verbinden met je televisie? De meest voorkomende manier om je soundbar te verbinden met je televisie is met een HDMI-kabel. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals bluetooth of met een optische kabel. Maar wil je echt gegarandeerd zijn van het beste geluid? Dan is het aan te raden om je soundbar met een HDMI-kabel te verbinden naar de TV.
Maar ook de optische aansluitmogelijkheden zijn er goed om ervoor te zorgen dat je optimaal geluid krijgt uit je soundbar. Om het in vakjargon uit te leggen: een optische kabel transporteert digitale audiosignalen, wat betekent dat het geluid digitaal wordt overgebracht van het ene apparaat naar het andere. Dit kan zorgen voor een heldere en storingsvrije overdracht van het geluidssignaal. Al met al raden wij jou in ieder geval aan om met een vaste kabel de soundbar te verbinden met de televisie.
Geluidskwaliteit
De primaire reden waarom jij voor de beste soundbar wilt gaan is natuurlijk voor het geluid. Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan het aantal kanalen die de soundbar heeft. Soundbars variëren van een simpel 2.0 kanaal systeem tot de 5.1 en zelfs 7.1 surround sound. Hoe meer kanalen, hoe breder het geluid. Dit geeft een erg mooie touch aan verschillende geluidseffecten.
Ook is het belangrijk om te kijken of er een subwoofer bij de soundbar wordt meegeleverd. Dit creëert de bass waardoor de diepe tonen erg krachtig geproduceerd worden. Het kan zelfs zo zijn dat soundbars al een ingebouwde subwoofer hebben, dit scheelt ruimte!
Soundbars worden geleverd met een aantal ingebouwde speakers. Het verschilt per merk en variant hoeveel ingebouwde speakers er zijn. De plaatsing van deze speakers is ook erg belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een gebalanceerd geluid. Ook kan je dit aanpassen in de zogenoemde equalizer instellingen. Vrijwel elke soundbar is hiermee uitgerust. Hier stel je de bass, treble en andere klanken in waardoor je dit helemaal kan personaliseren.
Ingebouwde streamingdiensten
Er zijn nu ook soundbars met ingebouwde streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music en bijvoorbeeld Deezer. Deze diensten krijgen dan rechtstreeks toegang tot de soundbar zonder extra extern apparaat, zoals je smartphone, te gebruiken. Als je hier veel waarde aan hecht, en je denkt veel muziek te gaan luisteren via je soundbar, is deze optie misschien handig om te overwegen!
Het voordeel van ingebouwde streamingdiensten is dat je direct vanaf de soundbar toegang hebt tot je favoriete muziekbronnen zonder dat je extra apparaten, zoals je of tablet, hoeft te gebruiken. Dit kan handig zijn voor als je de soundbar wil gebruiken als een alles-in-één audiohub! Hou er rekening mee dat soundbars van deze categorie aan de prijzige kant zijn.
Afstandsbediening en gebruiksgemak
Iets waar je misschien niet snel aan denkt, maar toch ook belangrijk is! De afstandsbediening en gebruiksgemak van een soundbar horen nou eenmaal makkelijk te zijn. De bediening van een soundbar moet eenvoudig zijn. Denk hierbij aan het aanpassen van het volume, het kiezen van verschillende bronnen zoals Bluetooth, ARC en bijvoorbeeld OPT, en het regelen van verschillende geluidsmodi.
Sommige soundbars hebben de mogelijkheden om ze te bedienen via een app. Dit is natuurlijk extra makkelijk als je soundbar nog extra functies bevat. Het installeren van een soundbar moet niet moeilijk zijn, slechts een kwestie van plug & play!
Surround sound en Virtual Sound
Sommige soundbars hebben een ingebouwd surround sound systeem. Dit zorgt ervoor dat je geen externe speakers hoeft aan te schaffen om een surround sound te creëren. Je hebt verschillende audioweergave systemen. Denk hierbij aan de 2.1 sound, 5.1 Surround Sound en 7.1 Surround Sound. In enkele gevallen zijn er ook 3 kanalen, denk hierbij aan diverse JBL-soundbars.
De 2.1 sound is eigenlijk een basis sound die bestaat uit 2 luidsprekers. De meest toegankelijke soundbars bevatten deze optie. Dit zijn fijne ‘basis’ modellen die het geluid van je televisie aanzienlijk verbeteren. Zodra je naar meerdere kanalen kiest, is er de optie voor een betere surround sound.
De 5.1 Surround Sound bestaat uit 5 luidsprekers. Deze bevinden zich voor, in het midden, linksachter en rechtsachter in combinatie met de subwoofer. Dit is de meest voorkomende soundbar voor een echte thuisbioscoop.
De 7.1 Surround Sound bestaat uit 7 luidsprekers. Deze heeft 2 extra luidsprekers achter in de soundbar waardoor er een nog ruimtelijker geluid ontstaat. Al deze luidsprekers creëren samen een geluidsbeeld dat de je omringt en helpt bij het lokaliseren van geluiden in verschillende richtingen.
Virtual Surround Sound probeert net zoals Surround Sound een ruimtelijke geluidsbeleving te creëren, maar met minder fysieke luidsprekers. In plaats van extra luidsprekers in de ruimte te plaatsen, maakt Virtual Surround gebruik van digitale signaalverwerking technologie om het effect van omringend geluid na te bootsen. Ook een veel voorkomend systeem dat een overweldigend geluid geeft. Het ligt er dus net aan wat je mooier vindt klinken.
Subwoofer
Hierboven hebben we je al het een en ander verteld over een subwoofer. Maar het is een aanrader om te kijken naar een soundbar met een meegeleverde subwoofer. Over het algemeen hebben de soundbars al een ingebouwde bassfunctie, maar met een externe subwoofer versterk je deze diepe tonen.
Ook is het belangrijk om te weten of deze externe subwoofer draadloos verbinding kan maken met de soundbar. Vrijwel in alle gevallen wordt dit door middel van bluetooth gedaan, waardoor er automatisch verbinding gemaakt wordt. Dit is eigenlijk extra handig, omdat je hierdoor niet beperkt bent aan één vaste ruimte waar je de subwoofer hoeft neer te zetten.
Het is dus mogelijk om op diverse plekken in de ruimte de subwoofer neer te zetten. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Het is aan te raden om een subwoofer altijd in de buurt van een muur te plaatsen, dit zorgt ervoor dat de diepe bastonen nog beter tot zijn recht komen en je de bas echt kan voelen bij bepaalde activiteiten!
Merk en Prijs
Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met de prijzen van de beste soundbars. Elk merk heeft zijn eigen prijs. Denk bijvoorbeeld aan de Sonos of Samsung soundbars. Beide merken hebben een behoorlijke reputatie en daar betaal je ook voor. Daarentegen krijg je vrijwel altijd kwaliteit geleverd en weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Ook bij andere merken is dit het geval.
De prijzen kunnen sterk variëren. Van ‘budgetvriendelijke’ soundbars tot premium soundbars met geavanceerde functies. Over het algemeen is het zo dat duurdere varianten betere geluidskwaliteit leveren. Daarom is het belangrijk om te kijken of het allemaal binnen je budget past. Ook bij de soundbars is het zo, goedkoop is vaak duurkoop.
Waarom een soundbar met subwoofer kopen?
De beste soundbar kopen, maar waarom? Het kan een vrij logische reden zijn. Je wil je geluid van je televisie een boost geven. Soundbars geven je een aanzienlijk verbeterde geluidskwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen om de geluidskwaliteit van de tv-speakers te verbeteren. Over het algemeen zijn de ingebouwde speakers in televisies niet voldoende om je een meeslepende kijk/luister ervaring te geven.
De aanschaf van een soundbar is een bewuste keuze. Het neemt namelijk ook niet zoveel ruimte in beslag. Ten opzichte van hometheatersystemen, is het slechts één lange speaker. Mocht je dus een wat kleinere woonruimte hebben, is dit een prima keuze!
Ook is er een verschil in de type bijgeleverde subwoofers. Over het algemeen zijn de wat meer toegankelijke soundbars die een subwoofer meeleveren, minder krachtig dan de premiummodellen. De wattage varieert tussen de 200W en 600W+. Tegenwoordig kan je dit ook allemaal aanpassen naar je eigen smaak. Vind je de bas of subwoofer te veel dreunen? Dan zet je hem een tikkeltje lager.
Daarnaast zien de soundbars er ook super strak uit. In de meeste gevallen gaan deze dus ook naadloos op in je interieur. Het is dus ook een mooi en modern aanzicht. Ze zijn een echte aanvulling op je home-entertainmentsysteem. Soundbars kunnen ook draadloos verbonden worden met je televisie. Extra gebruiksgemak!
Tevens zijn er ook soundbars die een prachtige surround sound kunnen geven. Hoewel soundbars geen echte surround sound-luidsprekers bevatten, gebruiken sommige modellen bepaalde technologieën om virtueel surround sound te creëren, waardoor je een ruimtelijk geluid krijgt. Zou dus ook een mooie vervanger kunnen zijn voor een home cinema set. Genoeg redenen om een soundbar aan te schaffen!
Wat zijn de voordelen van een soundbar met subwoofer?
+ Verbeterde TV-geluidskwaliteit. Natuurlijk, één van de belangrijkste redenen om een soundbar met subwoofer te kopen, is om de geluidskwaliteit van je tv te verbeteren. Soundbars bieden vaak krachtiger en helderder geluid dan de ingebouwde luidsprekers van televisies. In combinatie met een losse subwoofer, krijg je erg diepe tonen. Hierdoor ervaar je een voller en rijker geluid, vooral bij actiescènes, muziek met een zware bas en andere content met lage frequenties.
+ Flexibiliteit in plaatsing. De subwoofer is vaak draadloos verbonden met de soundbar, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen ervan. Dit betekent dat je de subwoofer gemakkelijker kunt plaatsen op een plek die de lage tonen het beste benadrukt.
+ Ideaal voor films en gaming. Voor liefhebbers van films en gaming voegen soundbars met subwoofers een extra dimensie toe aan de ervaring, vooral bij explosies, actiescènes en diepe geluidseffecten.
+ Aanpasbare Basniveaus. Veel soundbars met subwoofers bieden de mogelijkheid om de basniveaus aan te passen aan je voorkeur. Dit geeft je de controle over hoe krachtig je de lage tonen wilt hebben.
Wat zijn de nadelen van een soundbar met subwoofer?
- Ruimtevereisten. Een subwoofer, zelfs als deze draadloos is, vereist fysieke ruimte in de kamer. Als je beperkte ruimte hebt of niet wilt dat er een extra apparaat zichtbaar is, kan dit een nadeel zijn.
- Stroomverbruik. Het gebruik van een extra apparaat, zoals een subwoofer, kan het totale stroomverbruik van je home-entertainmentsysteem verhogen. Hou hier dus rekening mee.
- Niet Ideaal voor Kleine Ruimtes. In kleinere kamers kan een subwoofer soms te krachtig zijn en te veel bas produceren, wat mogelijk leidt tot een minder gebalanceerde geluidsweergave. Ondanks dat je dit zelf kan instellen.
Je soundbar draadloos verbinden. Levert dit dezelfde kwaliteit als met een HDMI-kabel?
Zoals eerder verteld is het mogelijk om veel soundbars draadloos met je televisie te verbinden. Echter raden wij je dit niet aan omdat er vertraging in het geluid kan optreden. Als je een soundbar en een televisie van hetzelfde merk hebt, is het niet zo’n probleem. Een soundbar en een televisie van Samsung bijvoorbeeld, worden ondersteund door dezelfde technologie. Hieronder geven we je graag nog meer informatie over dit onderwerp!
Waarom heb ik een subwoofer nodig bij een soundbar?
Een subwoofer voegt diepe bastonen toe aan het geluid, waardoor de algehele audiobeleving rijker en voller wordt. Het verbetert met name de weergave van lage frequenties, zoals explosies in films of de bas in muziek.
Hoe sluit ik de subwoofer aan op mijn soundbar?
De specifieke aansluitingen kunnen variëren, maar over het algemeen worden subwoofers aangesloten via een subwooferuitgang op de soundbar. Dit kan een draadloze verbinding of een bekabelde verbinding zijn.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve subwoofer?
Een actieve subwoofer heeft een ingebouwde versterker en kan rechtstreeks worden aangesloten op de soundbar. Een passieve subwoofer vereist een externe versterker en wordt minder vaak gebruikt in combinatie met soundbars.
Kan ik de subwoofer van een ander merk gebruiken met mijn soundbar?
Uiteraard worden de meegeleverde subwoofers niet voor niets meegeleverd. Over het algemeen is het dus raadzaam om de subwoofer te gebruiken die specifiek is ontworpen voor jouw soundbarmodel, omdat ze vaak zijn afgestemd op elkaar.
Hoe pas ik de basniveaus aan op mijn soundbar met subwoofer?
Veel soundbars hebben instellingen waarmee je de basniveaus kunt aanpassen. Kijk in de handleiding van je specifieke model voor instructies over het aanpassen van de bas. In de meeste gevallen is dit binnen enkele seconden gebeurd .
Geplaatst op: 30-01-2024
DoorJim
Hallo allemaal! Ik ben een 33 jarige gepassioneerde vader met een liefde voor de techwereld. Mijn dagen beginnen altijd met een blik op de nieuwste ontwikkelingen in de techindustrie. Een regelrechte liefhebber van gadgets en innovatieve technologieën.
Of het nou gaat om de nieuwste smartphones, slimme apparaten of cutting-edge software, ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn passie te voeden maar ook te delen. De techwereld was voor mij niet slechts een industrie; maar een markt dat voortdurend evolueerde. Ik ben vastbesloten om elke fase van die evolutie mee te maken. Mijn reis in de techwereld is nog lang niet voorbij. Ik kijk daarom ook erg uit naar de volgende innovatie die op mijn pad komt!